Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

4:e advent

Idag är det fjärde advent, och som jag skrev i det tidigare inlägget så var vi iväg till Enköping för adventsfika hos Oskars mormor. Det var trevligt! Det har inte blivit något bloggande den här helgen, i fredags var det fest på Gåsmyren och Kåren, och jag sov kvar hos Anna tillsammans med Elin natten till igår, och stack nästan direkt hem till svärföräldrarna för lite julbakning + middag. Sen har det helt enkelt inte hunnits med! 

Den här veckan gäller skola måndag-onsdag, innebandy på tisdag, julklappsbyte på Klubben på torsdag, köpa de sista julklapparna till julklappsbytet på fredag, samt hem till svärföräldrarna på middag på fredagen. På lördag är det ju julafton, då blir det hem till svärföräldrarna igen, firar jul här i Hallstahammar iår tillsammans med Oskars släkt. På söndag är det juldagen, och då är det julklappsbyte med en annan del av Oskars släkt. Mysigt och spännande! Kommer hem till Stockholm den 26:e, och firar jul med min familj den 27:e.


Vad mysigt allting låter!! och så gulliga namn på ställen också "Gåsmyren och Kåren" :D

2011-12-18 | 19:59:49

har en tävling där man kan vinna ett valfritt samsungskal. lust och vara med? gå in här: http://kallasjessika.blogg.se/category/tavlingar.html

2011-12-21 | 17:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback