Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

19e bilden: En person som är snygg.


The one and only Mr. Depp. Typiskt va? Jag vet att bilden är gammal. Men jag tycker att han ser bra ut nu för tiden också, även om han är lika gammal som min mamma. Däremot tycker jag inte alls att han är snygg utan ansiktsbehåring, han ser fruktansvärt kantig och barnslig ut då. Han ska se lite sluskig ut, då är han som snyggast.


Något att unna sig själv

Den här väskan är så fruktansvärt snygg! Jag har redan bestämt mig för att jag ska köpa en nu när jag börjar tjäna lite mer pengar. Vet bara inte om jag ska köpa en svart eller en rosa. Båda kanske?


18e bilden: En bild på din fritid


En början på någonting bra


Precis i början. 2 dagar efter uppropet i den nya skolan, där vi kastades in i allt vad rookieveckor och högskoleliv innebär. Jag såg ut att trivas redan då, så där i början. 2 ½ månad sen var detta ungefär. Idag trivs jag ännu bättre. Det känns helt fantastiskt. Jag kunde inte ha varit nöjdare med mitt val av skola och program.


Längesen

Jag älskar programet "Så mycket bättre" som går på TV4. Var ett tag sedan jag lyssnade igenom låtarna från förra årets upplaga, så här bjuder jag på en av mina favoriter, där Lasse Berghagen gör en cover på Petters "Längesen".

Myskväll med Madde

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har suttit hela dagarna hemma hos mormor och pluggat eftersom arbetet i badrummen pågår hemma hos mamma. Igår kväll åkte jag hem till Niina också och umgicks i många timmar, snackade skit så där som jag bara kan göra med henne, jättetrevligt var det!

Nu sitter jag med Madde i hennes säng och tittar på Water for elephants, tidigare tittade vi på Kronjuvelerna. Jag blir kvar här i natt, trängs med Madde och miljontals kuddar, haha!
Bjuderer på en bild på Madde och mig från förra hösten då vi sitter i Globen och leker frisörer.

 


Birfin

En klasskamrat till mig skrev idag på facebook om hon och hennes syster tillsammans är Birfin. De säljer både arband och flätade väskor, och själv blev jag helt såld på väskorna! Kolla vad snygga de är?! Särskilt den största. Hade jag kunnat hade jag köpt allihopa. Detta blev ett litet smygreklamsinlägg, men det är verkligen värt det, jag är väldigt imponerad av dessa väskor. Birfins produkter hittar ni här. (Har fortfarande inte löst problemet med länkarna, ni får vänta på att annonsen laddats klart, sen klicka på "skippa annonsen" längst upp till höger.