Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

Vinterskor

Det var nu dags för mig att köpa nya vinterskor, det var många år sedan nu. Har gått i flera år gamla vinterskor, men nu är de inte vatten- eller snötäta längre, så behöver nya. Som vanligt så hittade jag ett par direkt, effektiv shopping kallas det! Jag brukar inte tycka om kängor, men de här var faktiskt helt okej! Och varma, kommer nog inte frysa så mycket om fötterna i vinter. Bilderna gör dem inte alls rättvisa, de ser mycket bättre ut i verkligheten. Kängorna kommer från DinSko, där jag annars faktiskt inte brukar köpa skor alls, men nu så!

Stambyte hemma hos mamma

Som ni vet, så är jag i Stockholm, närmare bestämt i Haninge och hälsar på min familj. I min mammas lägenhet började stambytet idag, vilket kort och gott betyder inga badrum och inget kök. Så här ser det ut just nu. Fint va?


Dagens plus och minus


Dagens plus och minus


Pretty little liars

Jag är ganska dålig på att följa serier. Jättedålig faktiskt. Men när Annica tipsade om Pretty little liars så tyckte jag att det lät spännande, så jag började kolla, och fastnade direkt! Det låter som en helt vanlig tjejserie med skvaller och problem, och det är det också till viss del, men det är också väldigt spännande och lite deckarliknande och varje avsnitt avslutas med världens cliffhanger. Ett tips till dig som är lite trött på de vanliga tonårsserierna!

OBS! När du klickar på länken får du vänta i några sekunder, sen klicka på "skippa annons" för att komma vidare till det jag länkat till. Jag vet ännu inte varför det är på det här viset, det är någon kod som gör det, ska försöka fixa det!


Populära Leiya

Här har ni en lite tokig bild på vår lilla Leiya. Hon är 15 ½ vecka gammal, fortfarande en kattunge alltså, men inte så jätteliten längre. Rasen är okänd, mamman är förmodligen en Norsk skogskattblandning och de misstänker att pappan kan ha varit en Maine Coon. Så hon är långhårig och fin och kommer förmodligen bli en stor katt!


Kalasoutfit


Egentligen är det bara halva outfiten som ni ser. Den här tröjan fick jag i födelsedagspresent förra året av ett par kompisar, men har faktiskt varit dålig på att använda den. Jag känner mig inte särskilt bekväm i tajta tröjor, och den här är tajt överallt! Tycker att mina armar ser fläskiga ut på bilden, det känns som om magen bara väller ut över alla håll och kanter. Hade strumpbyxor och svarta tajta shorts till som ändå höll in lite. Men idag så tänkte jag "nä, skitsamma, jag ska hem till mina svärföräldrar på kalas med sambons sida av släkten, som nu också är en del av min familj, varför ska jag gömma mig?", och så blev det att jag tog på mig tröjan i alla fall. Och jag har inte känt mig särskilt obekväm under kvällen. Varför ska jag känna mig obekväm i så bra sällskap?


Ser ni inte den nya designen?

Några har sagt att de inte kan se min nya design och att allting ser helgalet ut. Testa att uppdatera sidan när ni är inne på bloggen och se om det ser bättre ut då. Om det inte blir bättre, ta gärna en print screen och skicka till mig så att jag får se hur det ser ut!

Dagens plus och minus


17e bilden: En ovanlig bild.

Det här är en ovanlig bild för att jag inte brukar ta sådana här bilder, och för att jag normalt inte brukar fotografera någonting som har med vinter och jul att göra, då jag inte är något stort fan direkt.


King of anything


Här har ni en härlig låt som gör det lite lättare att vandra genom höstmörkret i kylan på morgonen. :)

Dagens plus och minus


16e bilden: En bild på dig själv.


Tillbehör till katten

För er som har missat det (ja, det finns tydligen sådana!) så har jag och Oskar köpt en katt. Detta skedde förra söndagen. Idag är hon 15 veckor gammal, alltså ganska stor, hon har växt mycket sedan vi fick hem henne, det går jättefort! Hon heter Leiya, världens bästa impulsköp. På grund av att det var just det, ett impulsköp så fick vi låna massor av grejer av Annica och hennes föräldrar (jättetack!), men idag var jag och Oskar iväg och köpte egna grejer, och nu har vi en glad och nöjd kisse här hemma. Ska slänga in en bättre bild på henne någon dag sen! :)

Ett klösträd med en leksaksmus som hänger i ett snöre, blev en klar favorit direkt!

En kattlåda med lock. Oskar klarar inte av lukten och Leiya sparkar ut väldigt mycket sand.

En liten kattsäng.

Vatten- och matskål.

Borste.


Torkade fiskar, blä! Ser riktigt ruggiga ut.

15e bilden: En person som du vill vara med.

Lika bra att fortsätta och fuska lite och lägga in flera bilder om dagen, annars kommer jag aldrig att bli klar om jag känner mig själv rätt, haha! ;)


Hanna, Linnéa, Olle, Lisa och Anton. (och Karro såklart, som tar bilden!) Kunde inte bara välja en. Jag saknar spelkvällsgänget jättemycket! Det känns jättekonstigt att inte träffa er varje dag. Kom och hälsa på mig snart!!!14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Annica tyckte att jag var seg och att jag behövde fortsätta med mina bilder, så att jag blir färdig någon gång ;) Så här slänger jag in bild nummer 14!


På bilden ser ni en väldigt trött och svettig Mickan. Året var 2005. Matchen som spelas är en final mot Järva Devils i Bravo cup. En match som vi vann med en poäng, en match som jag alltid kommer att komma ihåg, och jag kommer aldrig någonsin heller att glömma känslan när jag satte den sista poängen, 20 sekunder innan matchen var slut. Eller hur jag 2,6 sekunder innan matchens slut tog returen vid deras korg, och höll kvar, väntade ut klockan, och det verkade ta en evighet. Jag kommer heller aldrig glömma känslan när slutsignalen gick och alla lagkamrater springer mot mig. Vi vann. 11 år gammal och hade aldrig varit mer stolt över mig själv.

Bilden påminner mig inte bara om just den matchen, utan allt som har med basket att göra. Hela min 6-åriga baskettid. Jag saknar basketen, och jag saknar den tiden, så fruktansvärt mycket att bilderna nästan gör ont att se.


Renovering av bloggen


Min blogg är vilande just nu, håller på och byter design och pillar med html- och csskoder och försöker få allting att fungera som det ska. Så länge bjuder jag på en bild från i lördags när jag och Oskar åt middag med Johanna och Dennis. :) Det mesta med designen är färdigt, bara lite småändringar kvar, sen så!


13e bilden: Du och någon klasskompis.


Hilda och jag i LF-rummet i fredags.


12e bilden: En bild på din vardag.

Kunde inte välja ut en bild, min vardag är väldigt blandad, så ni får flera bilder som representerar min vardag. (Min vardag känns lite småtråkig nu när jag såg bilderna, men det är den inte!)