Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

Då ska jag väl försöka igen då

Min kära vän Mikaela har tjatat på mig i veckor om att jag ska börja blogga igen. Jag har nu inte bloggat sedan maj, det är ju flera månader! Jag vet ju själv hur jag är när det gäller bloggandet, jag är aktiv ett tag, och sen glömmer jag bort att uppdatera, och kommer på efter en vecka att bloggen ekar tom, och då orkar jag inte göra någonting åt det.

Men om nu Mikaela verkligen vill att jag bloggar, så kan hon ju ta och påminna mig när inläggen börjar bli få! :) Jag ska göra mitt bästa!

Tillägg: Bloggen är under uppdatering, och jag kommer inte att skriva mer förrän designen är helt klar. Jag hatar ofärdiga designer, blärgh!


Detta gillas skarpt. Jag tycker den här Mikaela verkar vara en väldigt smart tjej, hahahah. Fin bloggen är :)

2012-09-17 | 14:58:20

YEEEEEEEEEEEEEEEY, jag hade också tänkt tjata på dig men jag gjorde ju det förut så vågade inte igen ;)

2012-09-24 | 10:45:30

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-09-26 | 08:28:26

jag vill också att du ska blogga !!!!!!!!!!!!!!! ta dig i kragen och börja nu igen ;D

2012-10-03 | 16:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback