Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

Det som köptes på Dollarstore och Jysk


Här har vi då allt det som köptes idag, det kändes mycket mer när vi väl var iväg och handlade, haha. (minus katten som bara vill tugga på sakerna)

4 stycken stolsdynor till balkongstolarna, Kubb, 2 rosa lyktor till balkongen, 3 kollegieblock, en liten mjölkkanna och en lite större kanna, en vaxduk till balkongbordet med 8 stycken tyngder till, 3 skärbrädor, en pennvässare till mina sminkpennor och en häftapparat och extra klämmor.

Oväntade, men härliga planer


Idag hann jag bara vakna upp, och så frågade Nela om jag ville följa med in till stan för att åka runt till lite olika affärer och shoppa, bland annat Dollarstore. Såklart jag ville! Bara det att jag hade en halvtimme på mig att duscha, äta, klä på mig, sminka mig, få med mig nycklar och skolböcker och allt (ville nämligen plugga i bilen), men som ni ser på den här bilden så fick jag lägga sminket åt sidan idag och vara ansiktslös. Charles var med också, och vi åt en god lunch på Chili & Wok ute på Erikslund.

Jag köpte på mig massor av grejer på Dollarstore och på Jysk, ska visa er sen!

Nu är jag i alla fall hemma igen och ska sätta mig med skolböckerna och köra gärnet tills jag inte ser vad som står i böckerna längre.

Dagens träning


Träffade Nela vid 20.00 och började promenera ner mot Hallstarena, där vi satte oss vid fotbollsplanen där och tittade på någon träning medan vi pratade lite. Sedan fortsatte vi vår promenad bort mot Statoil, en jäääättelång promenad (kändes det i alla fall) som var fruktansvärt mörk då det inte är upplyst på stora delar av vägen dit. Köpte lite kvällsmål där, och promenerade sedan till gymmet där Nela hade parkerat sin cykel, så att hon kunde cykla hem och så att jag kunde köra ett gympass.

På grund av handledsskadan kunde jag inte köra armar som jag tänkt, så körde lite mer kondition och ben. Blev ett ganska kort pass på ca 40 minuter, men efter 2 timmars promenad i Reebok Easy Tone-skorna så är mina ben helt döda. 

Invigde dessutom mina nya träningsbyxor, hur sköna som helst. De ska fortsätta följa med mig till gymmet i jakten på kroppen även i fortsättningen!

Planerna för dagen


Har tenta på fredag i Socialpsykologi och Personlighetspsykologi, och som vanligt känns det inte som om jag kan någonting. Men jag får hårdplugga och köra hårt helt enkelt, det brukar ju gå bra i alla fall.

Klickade hem nya skal förra veckan


De är alla beställda från fyndiq.se. :)

Ska vi säga att det är mitt sista försök?


Jaha...nu var det väldigt längesedan jag bloggade igen. Så nu gör jag nog mitt sista försöka till att hålla den här bloggen vid liv. Det har hänt mycket den senaste tiden, saker som jag inte kommer att dra upp här. Det är både för komplicerat och privat.