Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

Ensamträning denna tisdagElin mådde inte bra idag, så vi kom inte iväg för att träna tillsammans imorse. Jag valde därför att sova lite längre, och när jag väl klev upp så var jag inte alls på humör för att gå iväg och träna. Så jag började plugga och städa lite istället. Men till slut så tog jag mitt förnuft till fånga, och gick den där halvtimmespromenaden till gymmet, tränade kondition och armar, och gick halvtimmespromenaden tillbaka igen. Känns bra nu efteråt, och det känns RIKTIGT skönt att jag faktiskt kom iväg, trots att jag inte kände för det. 

Förresten, så har jag vägt mig varje måndag sedan vi började träna, vilket är 3 måndagar, och jag kan stolt meddela att jag igår vägde in mig med en viktnedgång på 4,1 kg.

Lördagens utstyrsel


Egentligen nästan samma som förra helgen, bara det att jag inte har kavajen på mig på den här bilden, så ni får en liten bättre bild på hur klänningens övre del ser ut. Och i lördags hade jag utsläppt hår, till skillnad från förra helgen. 


Förlåt


Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera. Men jag har haft så fullt upp! Jag tränar 4-5 dagar i veckan, pluggar och träffar folk hela tiden. Känns som om jag är hemma mindre och mindre om dagarna, och det är med skräckblandad förtjusning. Men jag ska försöka bättra mig!

Gårdagens
Igår var jag ute och festade med Mathilda, och det här var outiften för kvällen. Jag tyckte att klänningen var lite för plain som den var, så jag slängde på mig ett nitbälte, och tyckte att det blev mycket bättre.

Du är inte trasig, behöver inte fixas


God jul till mig själv

Fick precis ett samtal från Studentkollen, som lottar ut julklappar till en lycklig person varje dag som svarat rätt på deras dagliga fråga. Och idag var det min tur! Lite ljus i vintermörkret så här en torsdagskväll. Fint! Tack Studentkollen och Västerås Comedy Club!


Hur går det nu då?


I våras var jag ju superduktig och tränade, och gick ner en hel del i vikt. Men under sommaren fick jag tillbaka mina problem med magen, och i och med det tränade jag mindre. Och under hösten har magen varit dålig fram och tillbaka, samt att jag flyttade och hade fullt upp, så någon träning blev det inte. Jag har gått upp en del i vikt, men ligger fortfarande -8 kg från det jag började på i våras/vintras, så det är ingen panik, jag har nog någon trivselvikt här. Men idag fick det bli ändring på det. Jag och Elin gick till Friskis och Svettis, blev medlemmar, och körde ett pass, och det ska nu bli en del i rutinen det här. Träningen, igen. Jag älskar ju att träna. Och nu på kvällen gick jag en kort och lugn 2 kilometerspromenad för att varva ner, men svårt att inte spänna sig när det är halt och -15 grader ute.

Mina lilla (jättestora) Västeråsfamilj