Michaela Eliasson
En blandning av studentliv i Västerås och resor hem till familjen i Stockholm

Idag fyller jag 18 år, hipp hipp hurra!


Högskolestart och rookieveckor

 


Så här snygg var jag hela dagen. Hade upprop idag på högskolan, ska ju som ni säkert redan vet läsa Beteendevetenskapliga programmet. Det var en spännande dag idag med rundturer och träffar med vår linjeförening, som heter Beware. (Det är Beware-loggan som är målad till vänster på mitt pannband) Med på mitt pannband finns också "Mickan" och "1" som representerar vilken faddergrupp jag tillhör. 

Bewares färg är röd, och lite gul då. Såg så roligt ut idag i skolan när alla sprang omkring med olika färger. Vissa grisrosa, andra lila och ja..alla möjliga färger! För er som inte förstår innebörden av linjeförening så är det helt enkelt föreningen som min linje/mitt program tillhör, som en liten grupp som fixar och trixar med programmet och som också är våra faddrar.

Rookieperioden håller på nu i två veckor (andra kallar detta nollning) och det är mestadels roliga aktiviteter och festande. Det ska bli spännande och roligt att lära känna massa nya människor och att påbörja den här utbildningen, jag ser fram emot det!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Jag, Ahmed och Peter. Maj 2008.


3e bilden: En bild på någon i din familj.

Jag och min lillebror Martin när han var och hälsade på mig här i Hallstahammar.


2a bilden: En bild på dig själv.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Jonella, min granne, min första vän i Hallstahammar och min bästa vän i Hallstahammar.


30 bilder, med start imorgon

Min sambo ligger redan och sover sedan länge, han ska ju upp och jobba imorgon. Så jag sitter ensam kvar i vardagsrummet och tittar på Criminal minds och är inne på min andra kopp vaniljté. 

Jag har träningsvärk sedan passet igår, och det är en skön känsla, samtidigt som det är så jobbigt! Men det är härligt att känna att man faktiskt har rört på sig så pass mycket att man får träningsvärk. Imorgon ska jag och Annica till boxningen igen (får hoppas att jag får vara med den här gången!) 

Nedan följer en lista med 30 bilder som ska laddas upp på bloggen, med start imorgon. Jag kommer nog att ladda upp flera om dagen, jag har inte tålamod till att ta bara en och se listan lååångsamt bli kortare.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Inspiration, önskelista, kalla det vad ni vill, i svarta vägarSlö tisdag som avslutades med träning


Idag har jag bara suttit hemma och slappat. Har haft ont i min visdomstand och i huvudet, så har inte haft lust att göra någonting alls. Lagade massvis med mat dock så att Oskar både hade maten serverad när han kom hem från jobbet och fick 3 matlådor.

På kvällen nu skulle jag och Nela ge oss iväg för att testa på boxning. När vi kom fram dock så var det fullt, och de sa att vi inte fick plats. Så vi cyklade iväg till Fredhem istället och tränade själva, lite intervaller och så där. Svettigt, men lagom! Fast ändå ledsen över att jag missade boxningen, men det kommer fler tillfällen.

Nu sitter jag och myser i fotöljen och tittar på True Talent på tv3play, premiären gick ju medan jag var och tränade. Jag är imponerad än så länge!

Jag saknar mina vänner hemma i Stockholm, snart ses vi!


Jag och Lisa, 3 juli på Gröna lund.


Fick hem lite studielitteratur idag som jag köpt, det här kommer att bli mycket spännande hoppas jag!


Betala för att stå på min gata, 1000 spänn kostar det.


Kvällen spenderades med Nela och Annica, vi spelade Monopol, åt godis, drack saft och åt glass. Men det kändes som om vi brände bort allt onyttigt under spelets gång, vi hoppade, studsade, kastade pengar hit och dit och jag vet inte vad, det var så spännande! Det slutade med att Annica vann.

Det är så skönt att kunna umgås så här, utan att egentligen göra någonting speciellt och jätteplanerat. Och kul är det ju också! Synd att jag har en sambo som hatar sällskapsspel, annars hade jag spelat hela tiden.


Nu är jag tillbaka igen, tjoho!


Hej allihopa! Nu har jag varit ifrån bloggen ett tag, som vanligt..känns som om det här brukar hända. Men nu har jag i alla fall hunnit vara i Stockholm en sväng och träffat vänner och familj, jag har varit på kryssning med Ronja och hennes familj och jag har hunnit vara hemma i Hallstahammar ett tag nu också, kom hem för en vecka sedan.

Just nu sitter jag på balkongen i värmen, solar och dricker saft. Känns som om det är läge att njuta av den sista sommaren, snart kommer hösten och efter det kommer vintern. Burr..de som känner mig vet vad jag tycker om vintern, jag ser INTE fram emot det.

Ja ja, dagen har varit lugn hittills men eventuellt ska vi träffa Jonas och Annica lite senare, det är skönt att ha folk så nära att umgås med!